PAUL MICHAEL DAVIS ARCHITECTS, PLLC

Hangar 128 Clubhouse


Photos by Cleary O'Farrell


Our design for an extensive renovation of a 1980s clubhouse in a 200 unit apartment complex north of Seattle is nearly complete!


The site is near Boeing’s headquarters, and many of the residents are employed by the aviation giant. Inspired by this, we designed the renovation around a theme focusing on the history of airplane construction.


In the new residents’ lounge, a dramatic tall space that was a long unused racquetball court, we are installing large new windows and doors that open onto a pool area, and custom light fixtures that recall the design and construction of the Wright brothers first airplanes.


We converted an unused racquetball court into a new community lounge that opens onto an existing pool

We added an exterior stair for 24-hour access to a community fitness center on the existing upper level.

Our design for the new stairs is a mix of vertical grain fir and perforated steel panels, both with a simple clear coat finish to showcase their natural characteristics

We kept an existing post modern cupola structure, and clad it in corrugated steel.  A new axial concrete entry path acts as a "runway" inviting guests into the renovated space